ReisSmakelijkmet Mijnvakantiecoach
 

 Reserveer je workshop voor een onvergetelijke culinaire ervaring ! 


Reizen is een prikkelende ervaring voor alle zintuigen; Zien, Ruiken, Voelen, Proeven en Horen. De ultieme ervaring is misschien wel eten: nieuwe smaken en geuren die je herrineringen nog intenser maken. 

Helaas door het coronavirus moeten wij allemaal onze reiswensen opzij leggen: nu dromen en later reizen zeggen ze. Maar wat als je de geuren en smaken van je vakanties hier zou kunnen brengen? Heb je altijd al willen weten hoe je een authentieke paella Valenciana maakt (de echte is alleen met vlees), of de heerlijke salades die je tijdens je ski vakantie in Oostenrijk hebt gegeten?  Of wil je gewoon leren hoe je traditionele gerechten van verschillende landen kunt maken? Koken op thema zoals Kerst, slow-cooking etc... kan natuurlijk ook! 

Kies wat je graag zou willen leren koken, waar en met wie. Mijnvakantiecoach kan je helpen met het koken van Franse, Spaanse, Noorse, Oostenrijkse en Italiaanse gerechten. Ik zal je helpen, in je eigen keuken of bij mij (in verwarmte ruimte, social distancing gewaarborgd) en stap voor stap om de lekkerste vakantiegerechten te maken! Zodat je hier vervolgens met je gezin en vrienden volop van kunt genieten. 


Plannen en laten zien hoe het moet, doen wij, uitzoeken, koken en genieten doe jij!

(social distancing gewaarborgd, verwarmte en geventileerde ruimte in de wintermaanden) 

Workshops

10-10-2020, 17:35

Paella workshop

Voor het eerst binnen op 1.5 meter afstand. Het is ons gelukt en het was ook heel gezellig. Weer een geslaagde paella workshop. Goed gedaan dames!   Meer


26-09-2020, 14:00

Tapas workshop

Weer een geslaagde workshop! Dit keer is het een tapas workshop geworden, met vier vrijwel onbekende tapas: titaina, escarraget, tostas de sobrasada, judías verdes met spaanse ham en natuurlijk de sangría. Het...   Meer


29-06-2020, 18:00

Paella koken

Paella, fideùa en Arroz al horno voor een speciaal afscheidsdiner   Meer


26-06-2020, 18:00

Paella workshop in een kleine groep

Veel lol gehad met koken in een klein groepje   Meer


19-06-2020, 18:00

Paella workshop bij Stallen aan de Engh

De grope van 17 personen heeft veel over de paella geleerd en samen hebben wij genoten van 2 lekkere paellas   Meer


<< Nieuwer