ReisSmakelijkmet Mijnvakantiecoach
 

Laat andere weten over je ervaring met ReisSmakelijk.


Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Astrid Jansen
12-10-20 19:23:38
Afgelopen zaterdag met 3 vriendinnen een workshop Paella gevolgd bij Caroline. Wat een heerlijke culinaire avond hebben we gehad. Erg lekker, en onder genot van een Spaans wijntje onze zelfgemaakte Paella gegeten. Was top Caroline!!!
Arthur en Viola Spiekerman van Weezelenburg
01-10-20 10:20:38
Heerlijke tapas gerechten maken onder professionele leiding van Carolien op een gastvrije toplocatie met heerlijk uitzicht. Dat was genieten. Dank Carolien en dank Anita en Jan Hein!
Anita Ansinger
30-09-20 19:58:09
Dank je wel Carolien voor de leuke en lekkere Tapasworkshop.
Ook je kennis van de Spaanse gewoonten en cultuur zijn een extraatje bij de kooklessen die je verzorgt.
Ik kan het iedereen aanraden.
David en Annemieke Baker
29-09-20 21:50:53
Afgelopen zaterdag hebben we deelgenomen aan een workshop tapas maken onder leiding van Caroline. Wat hebben we genoten van al de verschillende gerechtjes en speciaal het maken daarvan. Caroline had alles tot in de puntjes verzorgd. We begonnen met het maken van een heerlijke Sangria en daarna gingen we aan de slag. Het was super gezellig en het vond plaats op een prachtige locatie.
Dank je wel Caroline voor de perfecte begeleiding, het is zeker voor herhaling vatbaar.
Arthur en Eveline Roskott
26-09-20 21:06:22
Wederom een ontzettend leuke workshop gevolgd bij Caroline! De vorige keer leerden we paella maken bij haar thuis in de tuin en vandaag, op misschien wel de laatste droge dag van het jaar, waren we te gast bij een lieve vriendin van ons, die midden in Soest in een prachtig landhuis woont. Op het programma stond tapas maken en het was ontzettend leuk om te doen! Caroline heeft alle kennis in huis over het ontstaan, alle spulletjes die je nodig hebt en zij vertelt volop. De ingrediënten zijn lekker vers en de kookmethodes zijn simpel en zijn voor iedereen goed te doen. Na het koken hebben we heel gezellig gegeten op het overdekte terras van het schitterend landhuis. En het leuke was...natuurlijk kregen we allemaal bakjes met eten mee naar huis, zodat we morgen ook weer een lekker maaltje hebben!
We gaan gauw weer op de website een andere workshop uitkiezen, want zelfs in deze coronatijd is het heel goed te doen met een groepje van 8 man.
Dank je wel, Caroline! En heel graag tot een volgende keer.

Tonen: 5  10   20