ReisSmakelijkmet Mijnvakantiecoach
 

Je culinair coach

Waarom koken met Mijnvakantiecoach

Mijn naam is Caroline Ripolles Boeyum. Ik heb een passie voor koken en als Franse, met een Spaanse vader, een Oostenrijkse moeder en een Noorse man, heb ik veel traditionele gerechten leren koken. Dus geen nep paella maar een echte paella Valenciana, geen aardappel salade met mayo maar de echte Oostenrijkse aardappelsalade! 

Ik heb Mijnvakantiecoach opgericht om betaalbare en bijzondere reizen op maat aan te bieden. Omdat de ultieme ervaring van een reis misschien wel eten is, start ik nu ook ReisSmakelijk! 

Als je culinair coach, zullen wij samen authentieke gerechten maken zoals de beroemde Paella! 

ReisSmakelijk biedt ook een paella afhaalservice op aanvraag voor gasten van B&B Op d'Engh zoals voor inwoners van Soest-Soesterberg-Soestdijk-Soestduinen en Baarn.

Voor meer informatie bel 06 39 42 21 20.