ReisSmakelijkmet Mijnvakantiecoach
 

Laat andere weten over je ervaring met ReisSmakelijk.


Gastenboek

16 berichten op 2 pagina's
Astrid Jansen
12-10-20 19:23:38
Afgelopen zaterdag met 3 vriendinnen een workshop Paella gevolgd bij Caroline. Wat een heerlijke culinaire avond hebben we gehad. Erg lekker, en onder genot van een Spaans wijntje onze zelfgemaakte Paella gegeten. Was top Caroline!!!
Arthur en Viola Spiekerman van Weezelenburg
01-10-20 10:20:38
Heerlijke tapas gerechten maken onder professionele leiding van Carolien op een gastvrije toplocatie met heerlijk uitzicht. Dat was genieten. Dank Carolien en dank Anita en Jan Hein!
Anita Ansinger
30-09-20 19:58:09
Dank je wel Carolien voor de leuke en lekkere Tapasworkshop.
Ook je kennis van de Spaanse gewoonten en cultuur zijn een extraatje bij de kooklessen die je verzorgt.
Ik kan het iedereen aanraden.
David en Annemieke Baker
29-09-20 21:50:53
Afgelopen zaterdag hebben we deelgenomen aan een workshop tapas maken onder leiding van Caroline. Wat hebben we genoten van al de verschillende gerechtjes en speciaal het maken daarvan. Caroline had alles tot in de puntjes verzorgd. We begonnen met het maken van een heerlijke Sangria en daarna gingen we aan de slag. Het was super gezellig en het vond plaats op een prachtige locatie.
Dank je wel Caroline voor de perfecte begeleiding, het is zeker voor herhaling vatbaar.
Arthur en Eveline Roskott
26-09-20 21:06:22
Wederom een ontzettend leuke workshop gevolgd bij Caroline! De vorige keer leerden we paella maken bij haar thuis in de tuin en vandaag, op misschien wel de laatste droge dag van het jaar, waren we te gast bij een lieve vriendin van ons, die midden in Soest in een prachtig landhuis woont. Op het programma stond tapas maken en het was ontzettend leuk om te doen! Caroline heeft alle kennis in huis over het ontstaan, alle spulletjes die je nodig hebt en zij vertelt volop. De ingrediënten zijn lekker vers en de kookmethodes zijn simpel en zijn voor iedereen goed te doen. Na het koken hebben we heel gezellig gegeten op het overdekte terras van het schitterend landhuis. En het leuke was...natuurlijk kregen we allemaal bakjes met eten mee naar huis, zodat we morgen ook weer een lekker maaltje hebben!
We gaan gauw weer op de website een andere workshop uitkiezen, want zelfs in deze coronatijd is het heel goed te doen met een groepje van 8 man.
Dank je wel, Caroline! En heel graag tot een volgende keer.

Bianca van de Vlag
12-07-20 17:13:47
Het recept van de originele paella, met mooie verhalen, duidelijke uitleg en tips en als resultaat genieten van geweldig lekker eten met elkaar....meer kan een mens toch niet wensen. Een workshop van Caroline, gewoon doen en ervaren, absoluut de moeite waard!!
Chris Meyer
08-07-20 17:23:34
Tijdens ons personeelsfeest met 16 personen (ipv de jaarlijkse BBQ) hebben we deze keer de meest heerlijke traditionele Valenciaanse, rijkgevulde, paella's gegeten. Zowel vlees als vis als vegetarisch!
Heel fijn ook dat Caroline het zelf bij ons thuis is komen klaarmaken in de mooie grote pannen, wat een feest!
Het gaf ons de tijd en ruimte om met onze gasten/personeel te praten, Ideaal, en ook nog eens heel erg lekker! Voor iedereen wat wils!
Top Caroline!
Een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Wij gaan zeker ook een keer een workshop doen!
Isabelle Leloup
04-07-20 10:00:45
We hebben ontzettend veel lol gehad bij de workshop waarin Caroline de geheimen van de originele paella heeft uitgelegd.
Verrassend was ook dat er vlees in ging en niet zoals ik verwachtte; vis en schaaldieren. Caroline maakte het buiten klaar in grote speciale pannen. Heel spectaculair.! Het was een flinke groep mensen waarvoor ze moest koken maar Caroline draaide haar hand er niet voor om. Het was super lekker en voor herhaling vatbaar!
Ester Terblanche
01-07-20 19:59:40
Momenteel mogen we helaas niet reizen. Gelukkig hebben we Caroline van reissmakelijk.nl. Tijdens haar workshop neemt ze je mee naar Spanje met haar fantastische uitleg en tips. Ze neemt je mee met haar verhalen en ondertussen wordt je weggevoerd door de heerlijke geuren.
Echt een aanrader.
Arthur en Eveline Roskott-van Haastert
30-06-20 12:23:42
Werkelijk heerlijk paella gegeten die we o.l.v. Caroline hebben leren maken! Een echte aanrader en na afloop kregen we een tas vol mee met alles wat je nodig hebt om het zelf ook thuis te maken, dus ook de pan! Heel spannend om het nu ook echt te gaan proberen en vooral om na te genieten van een super leuke avond! Wij gaan zeker ook nog een andere workshop volgen! Dank je wel, Caroline!
Tonen: 5  10   20