ReisSmakelijkmet Mijnvakantiecoach
 

Laat andere weten over je ervaring met ReisSmakelijk.


Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Bianca van de Vlag
12-07-20 17:13:47
Het recept van de originele paella, met mooie verhalen, duidelijke uitleg en tips en als resultaat genieten van geweldig lekker eten met elkaar....meer kan een mens toch niet wensen. Een workshop van Caroline, gewoon doen en ervaren, absoluut de moeite waard!!
Chris Meyer
08-07-20 17:23:34
Tijdens ons personeelsfeest met 16 personen (ipv de jaarlijkse BBQ) hebben we deze keer de meest heerlijke traditionele Valenciaanse, rijkgevulde, paella's gegeten. Zowel vlees als vis als vegetarisch!
Heel fijn ook dat Caroline het zelf bij ons thuis is komen klaarmaken in de mooie grote pannen, wat een feest!
Het gaf ons de tijd en ruimte om met onze gasten/personeel te praten, Ideaal, en ook nog eens heel erg lekker! Voor iedereen wat wils!
Top Caroline!
Een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Wij gaan zeker ook een keer een workshop doen!
Isabelle Leloup
04-07-20 10:00:45
We hebben ontzettend veel lol gehad bij de workshop waarin Caroline de geheimen van de originele paella heeft uitgelegd.
Verrassend was ook dat er vlees in ging en niet zoals ik verwachtte; vis en schaaldieren. Caroline maakte het buiten klaar in grote speciale pannen. Heel spectaculair.! Het was een flinke groep mensen waarvoor ze moest koken maar Caroline draaide haar hand er niet voor om. Het was super lekker en voor herhaling vatbaar!
Ester Terblanche
01-07-20 19:59:40
Momenteel mogen we helaas niet reizen. Gelukkig hebben we Caroline van reissmakelijk.nl. Tijdens haar workshop neemt ze je mee naar Spanje met haar fantastische uitleg en tips. Ze neemt je mee met haar verhalen en ondertussen wordt je weggevoerd door de heerlijke geuren.
Echt een aanrader.
Arthur en Eveline Roskott-van Haastert
30-06-20 12:23:42
Werkelijk heerlijk paella gegeten die we o.l.v. Caroline hebben leren maken! Een echte aanrader en na afloop kregen we een tas vol mee met alles wat je nodig hebt om het zelf ook thuis te maken, dus ook de pan! Heel spannend om het nu ook echt te gaan proberen en vooral om na te genieten van een super leuke avond! Wij gaan zeker ook nog een andere workshop volgen! Dank je wel, Caroline!
Tonen: 5  10   20